Tere, mina olen Joel!

Olen restoranipidaja ja peakokk olnud üle kümne aasta. Igal aastal olen midagi uut ja huvitavat ette võtnud, et Eesti restoranimaastikul midagi põnevat toimuks.
Viimasel ajal on asi päris tempokaks muutunud - uute restoranide avamiste kõrvalt tekkis soov mõelda ka neile inimestele,
kes sooviksid restoranikvaliteedis toitu kodus või tööl, vähese vaeva ja mõistliku hinna eest pruukida.

Nii sündisid minu enda retseptide järgi valmistatud Joel Ostrati valmistoitudud! Need on mõeldud kõigile,
kes hindavad head maitset, tervislikkust ja eelkõige – oma aega.

Lihtsalt küpseta, naudi, ela!

 

 

 

Joel Ostrat on...

12-aastase restoraniärikogemusega ettevõtja ja hinnatud tippkokk
Restoranide MeatMarket, Cookbook, Truffe, Werner, Rahva Resto ning Fabrik omanik
Tegev kondiitri- ja jaemüügiga tegutsevas ettevõttes Gustav ning eliitõllekas Keller
Maitseelamused Cateringi looja ja juht.

Et edendada Eesti restoraniäri tervikuna, veab Joel ka Eesti Restoranide Liidu tegemisi, mille üks asutaja ta on.
Lisaks restoranidele on Joel tegev ka üle-Eestilise haardega kondiitriäris Gustav.

Tema algatusel ja korraldusel on toimunud juba üle kümme korra heategevuslik tenniseturniir Maitseelamused Tennis Cup,
mis on oma nime saanud Joeli ettevõtteid ühendava Maitseelamused Grupi järgi.

 

Hoia silm peal ka Joeli tegemistel internetis

     

Minu meeskond!

Ma ei ole kunagi varjanud, et minu edu saladus on meeskond.
Restorani- ja caternigiäris on õiged inimesed see faktor mis laseb tööl mõnusalt laabuda,
olla produktiivne ja ka heas seltskonnas valmistatud toidud maitsevad paremini!

 

 

 

 

 

Minu asendamatud kaaslased köögis: